MALATYA / BATTALGAZİ - Öğretmenler Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında 7. Sınıf öğrencilerimiz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma ARGON’la Dedem Mehmet Akif kitabıyla ilgili çevrimiçi söyleşi gerçekleştirdiler.

Kas

2023 LGS Türkiye 1.si öğrencimiz İrem Kaşoğlu ve mezun öğrencilerimiz Elif Dila Ayna, Elif Kaşoğlu, Zeynep Bilge Alagöz Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Müdürü Sayın Vahap Yıldız ve Rehber Öğretmeni Murat Gülpınar ile bu yıl sınava girecek öğrencilerimize bilgi verdi.

Ekm

Deprem Kaygısı Yaşayan Çocuklar konulu Seminer velilerimize yöneliktir.

Yazarlar ve Okulumuz...

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılını Kutladık.

Ekm

Öğrencimiz Yağmur ALKAN Cumhuriyet Kupası yüzme dalında il 1. si olmuştur.

Ekm

Öğrencilerimiz Mehmet Fatih ÖZPAN ve Yağmur ARI’nın resim çalışmaları Malatya Büyükşehir Belediyesinin cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla düzenlediği resim yarışmasında sergiye layık eserler arasında yer almıştır.