MALATYA / BATTALGAZİ - Öğretmenler Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarımız

Nis

Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Okul sporları  Okçuluk kategorisinde 5/H sınıfı Öğrencimiz Mustafa Aytunç Yılmaz Malatya üçüncüsü olmuştur.

Nis

Öğrencilerimiz Hareketli Yaşam Sportif Faaliyetler projesi kapsamında Orduzu Tabiat Parkında yürüyüş programına katıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Müdürümüz Sn. Behçet BAKIR, Okulumuz öğrencilerinden Erva ÇETİN ve Okul Müdürümüz Sn. Hanifi ÖZDEMİR, Valimiz Sn. Ersin YAZICI'yı makamında ziyaret etti. Öğrencimiz Erva ÇETİN valilik görevini sembolik olarak devraldı.

Nis

Eğitimci yazar Salih UYAN ile Dijital Çağda Ebeveyn Olmak konulu konferans gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri, öğrenci ve velileri iftar yemeğimizde bir araya geldi. Battalgazi kaymakamımız Sayın Erkan SAVAR, il milli eğitim müdürümüz Sayın Behçet BAKIR, il milli eğitim müdür yardımcımız Sayın Ekrem DEMİR ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Ali KAÇMAZ,şube müdürlerimiz iftar yemeğimize teşrif etti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Battalgazi ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ortaokul öğrencileri arası Mehmet Akif Ersoy şiirlerini ezbere okuma yarışmasında öğrencimiz 6/H sınıfından Beren Demir il 1.si oldu.

Mrt

Eğitime Destek Platformunun düzenlediği “Özgür Filistin” konulu yarışmada mektup dalında il 1.si olan öğrencimiz Beyzanur BATUR’u ve danışman öğretmenimiz Aysel ORMANCI’yı tebrik ediyoruz. Öğrencimiz ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR’dan aldı.

2024 LGS SINAV BAŞVURUSU

Mrt

İl milli eğitim müdürlüğümüz AKUB ekibi tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle afet bilinci konulu eğitim verildi.

Şbt

Malatya Büyükşehir Belediyesi ,Malatya Kent Konseyi ,Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Deprem Sonrası Geleceğin Malatyası konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 7 A sïnıfından Betül Ceren Uygur Malatya üçüncüsü 7 İ sınıfı öğrencilerinden M.Fatih Özpan Malatya 4'üncüsü olarak mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır.Ayrıca Azra Elbir ve Burak Kaynar’ın hazırladığı resim sergilenmeye layık görülmüştür öğrencilerimizin resimlerinin bulunduğu sergi Perşembe günü ne kadar Kent Konseyi salonunda sergilenecektir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün akreditasyon çalışmaları kapsamında Erasmus+ projesiyle Budapeşte/Maceristan ve Viyana/Avusturya’da okul öğrenci ve öğretmen hareketliliği programına katıldı. Ayrıca Macaristan Eğitim Müşavirimiz Sn. Dr. Halide Nur ÇAPOĞLU YAŞAR ziyaret edildi.

Öğrenci Sözleşmesi

Ock

Aziz şehitlerimiz için il milli eğitim müdürümüz Sayın Behçet BAKIR’ın  katılımıyla saygı duruşunda bulunuldu.

6/E sınıfımızın İl halk kütüphanesi bilim uygulamaları atölye çalışmaları